Email:  This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it. / This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.  /  Adresa:  Royal Shoes Soseaua Bucuresti-Giurgiu Km. 15

Despre Noi

Cine suntem noi?

NOI , suntem o echipa tanara si entuziasta  care inca  de la infiintare am reusit sa ne punem amprenta pe piata romaneasca de incaltaminte. Prin profesionalism si prin calitatea materialelor folosite, intr-un timp relativ scurt am devenit unul dintre cei mai mari producatori  de talpi aplicate si branturi din tara. Prin seriozitate si diversitatea materialelor ne mandrim in prezent cu un numar mare de clienti, dintre care putem mentiona : GUBAN, BOTA, GARKONY STUDIO, SAN SAVANA, ARISTOCRAT STILL…s.a. Putini sunt cei care sunt in aceasta bransa, a productiei de incaltaminte care sa nu fi auzit de NOI.

talpi despre noi

La NOI, fiecare client beneficiaza de o atentie deosebita! Clientii, de multe ori ajung la NOI confuzi si pleaca cu idei noi, idei la care ei nu s-ar fi gandit. Ne mandrim cu faptul  ca multe firme aflate la inceput de drum au venit la noi cu o teama de necunoscut , iar dupa 2-3 ani marfa lor este vanduta in principalele mall-uri si centre comerciale din tara.

Deviza noastra este: “CALITATE SI DIVERSITATE”